Hos Wallboe Interior har du alltid 7 dagars öppet köp från den dag du mottog varan.

Vi återför pengarna till det betalkort du använde då du gjorde beställningen. Om detta inte är möjligt, kontaktas du via mejl eller per telefon.

Om returvaran möter kraven för vår returpolicy (se nedan), förs pengarna över när vi tagit emot och behandlat ditt returpaket. Vi betalar tillbaka hela beloppet om varan anses defekt eller om felet ligger hos Wallboe Interior. Vid andra former av retur står kunden för returkostnaden.

För att vi ska kunna behandla din retur så snabbt som möjligt, ber vi dig maila oss på info@wallboe.se, så skickar vi en returfraktsedel. Fyll i returformuläret ock skicka tillsammans med dem eller de produkter du vill returnera. 

Du kan också byta eller returnera din vara i vårt showroom, Vinterbrinksvägen 55a. Kontakta oss innan via mail info@wallboe.se

Vid retur i vårt showroom måste fakturan, som du har mottagit via mail, medtagas i pappersformat. Om fakturan ej är utskriven på papper kan inte returen genomföras i butiken.

Utförsäljnings och reavaror kan ej returneras.

Krav för returvaror:

Alla varor som skickas i retur ska paketeras ordentligt. Varorna ska vara i samma kondition som vid mottagandet. Varan ska vara i ett sådant skick att den kan säljas till en annan kund. 

Om du har frågor angående returnering av varor kan du kontakta oss på info@wallboe.se. 

För att du ska få bättre service ber vi dig att fylla i returkoden på retursedeln, som finns tillsammans med din beställning. På så vis kan vi förbättra vår webbutik och se till att du i fortsättningen får bästa möjliga urval av produkter.

 

Returvaror skickas till:

Wallboe Interior

Vinterbrinksvägen 55a

133 32 Saltsjöbaden